Thursday, December 16, 2010

berteluk !!

haha !! semua best melompat kan 
? hee .esok2 kite terbang tinggi2 plak .oke .hahhaa . .ade mase same2 buang mase kn ?hehe .

Tuesday, December 7, 2010

buad BONEKA


HAHA .pelik kan kje aku ?? tuttttt!! time aku bosan ney .tue yg aku buad boneka ney .comel ta ? HAHA .tp kan SHERYNA ckp sy mcm girl plak buad mcm ney ??haha . ape kate kite "mengarot itu seni kan" HAHA . .(like) tata

Monday, December 6, 2010

oh.. KUCING

haha!!
 kelakar jea kucing 2ekor ney .
 aku nak berchatting pon susah .cbuk dgn kpale dye .aihhh!
kucing ney tgh dok syok membuai mimpi agaknyer. .best je tgk kucing ney tido ..aku pon.ngntok daa ney .haha!!
tido la kucing .aku pon daa mngntok gler ney .jumpe lagi .
bye-bye

suke online FB

aku selalu nak on9 fb ,sbab kat dlm tue aku boleh berchatting sme kwn . .HAHA .
dapat like status org  ,aku pon dh mule jadi gile like~! ney sbab korg la .asyik2 dok like aku pnye status !!
 sje la tue nak kacau kn? haha .werkkk .abah kau!! aku bnci on9 pagi2 ,sbab tade org ! huh ! letih nak tnggu korg bgon . dlm fb jgak .aku boleh aDD org yg aku rse boleh buad kwn ?? tak gitu .heee. best kn ade fb .syg fb <3 . .tp kan ,tak best jugak kalau smue buad smbong >> kan . . kan . . kan , ,??!! tata!! ngntok arh aku  .

kehilangan sahabat

hi sahabataku rindu nak jumpe kau .nak bergurau dengan kau .nak buad2 malu depan kau .!!
nak text dengan kau .nak kluar dengan kau,nak lepak dalam kelas dengan kau !! huh!!
tapi smue tue bile lagi akan berlaku ?? puas aku tunggu kau ,daa 3thun .kmane kau mnghlang ha??
 menyesal aku sekarang ~ dulu aku sombong dengan kau kn ??adoii .tp kau jgak buad aku jadi bosan .selalu call aku .aku ney jenis pemalu .HAHA~aku selalu bagi kawan aku yg angak pangilan aku tuh??haha . .lawak jugak kn??~ aku tak lupe saat perkenlan kita ,kau curi num phone aku yer ,pastue kau menyamar kan?? "shila KL?" haha .last2 terbongkar , .aku maseh engat la semua tue sahabat,, last aku jumpe kau time awl thun 2008 kn?dan time tue jgak akhir utk aku jumpe kau kan ?kat belakng tandas? time tuh kau dah nak pindah sekolah .sedih je aku rase !! tapi dengan perasaan yg aku ade ,aku pendam jek .hik2 . .kemane kau hah?? rindu gile arh . aku harap kan aku dapat jumpe kau balik la .!!

RINDU TENTANG INI

hanya zaman persekolahan sahaja yang mengajar kita kita erti persahabat dan remaja .Dan bila zaman itu berlalu nescya ia tidak akan kembali lagi . .masa ini jua kita membawa haluan masing-masing ,mungkin sukar untuk kita kembali dalam satu tempat yang sekecil bilik darjah ,belajar ,bergurau . .. . !!!!