Monday, December 6, 2010

kehilangan sahabat

hi sahabataku rindu nak jumpe kau .nak bergurau dengan kau .nak buad2 malu depan kau .!!
nak text dengan kau .nak kluar dengan kau,nak lepak dalam kelas dengan kau !! huh!!
tapi smue tue bile lagi akan berlaku ?? puas aku tunggu kau ,daa 3thun .kmane kau mnghlang ha??
 menyesal aku sekarang ~ dulu aku sombong dengan kau kn ??adoii .tp kau jgak buad aku jadi bosan .selalu call aku .aku ney jenis pemalu .HAHA~aku selalu bagi kawan aku yg angak pangilan aku tuh??haha . .lawak jugak kn??~ aku tak lupe saat perkenlan kita ,kau curi num phone aku yer ,pastue kau menyamar kan?? "shila KL?" haha .last2 terbongkar , .aku maseh engat la semua tue sahabat,, last aku jumpe kau time awl thun 2008 kn?dan time tue jgak akhir utk aku jumpe kau kan ?kat belakng tandas? time tuh kau dah nak pindah sekolah .sedih je aku rase !! tapi dengan perasaan yg aku ade ,aku pendam jek .hik2 . .kemane kau hah?? rindu gile arh . aku harap kan aku dapat jumpe kau balik la .!!

No comments: