Friday, August 5, 2011

the CYTOPLASM and ORGANELLES





huh !!! akhirnya siap pun assignment group aku ! hehehe ,lepas nie tayah la nak pening sangat ! hehehe dah la bnyak lagi assignment yg nk di siap kan ,tapi assignment yg nie jugak siap cepatt ! haha .ape yang penting ???? "kerjasama"hehehe 
 ,,, lawa tak ?? hahhaha !! okay la kan dari tak jadi ! hehhe ! :) -senyum lebar-

Thursday, August 4, 2011

jatuh tingkat 80 ???


Seorang wanita cantik dan seksi terjatuh dari tingkat 80 sebuah
bangunan.Sampai jer di tingkat 70, seorang lelaki Inggeris berjaya
menyambutnya.

Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya...

Lelaki Inggeris : Sama2, tapi anda harus membalas budi...

Wanita : Bagaimana?

Lelaki Inggeris : Tidur dengan aku....

Wanita : Tak guna, kau ingat aku pelacur?! Tidak!!

Lelaki Inggeris : Baiklah kalau begitu...

Lelaki Inggeris itu melepaskan semula wanita itu.
Di tingkat 50, seorg lelaki Perancis berjaya menyambut wanita itu.

Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya...

Lelaki Perancis : Sama2, tapi anda harus membalas budi...

Wanita : Bagaimana?

Lelaki Perancis : Tidur dengan aku...

Wanita : Tak guna!! Aku tak mahu!

Lelaki Perancis : Kalau begitu, tak guna aku selamatkan kamu...

Lelaki:Perancis itu melepaskan semula wanita itu.

Dari tingkat 50,40.. dan 30,tidak ada sesiapa pun yang
dapat menangkap wanita itu. Wanitaitu mula ketakutan dan berharap,
jika ada orang yang menyelamatkannya, dia tidak lagi kisah jika terpaksa
tidur dengan orang tersebut. Akhirnya di tingkat 20, seorang lelaki Arab berjaya
menyambut wanita itu.

Belum sempat lelaki Arab itu bersuara, wanita itu terlebih dahulu
berkata-kata...

Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya.. Sebagai membalas
jasa, saya akan tidur dengan anda.

Lelaki Arab : Astaghfirullah..
(lalu melepaskan semula wanita itu kerana terkejut..)


Monday, August 1, 2011

fall in love .

uihhh ! HAHA, tiba masa nya aku jatuh cinta kembali .opppsss ! bukan jatuh cinta dengan gadis2 ! haha .jatuh cinta dengan keadaan di shah alam .hee ,dengan keadaan kawan2 yang baru ! wahhhh ! best jugak kan rasa mcm nie ,selama nie tak pernah rasa mcm nie pon .tp dh stiap hari aku buat bnde yang sama kat sini .rasa nya best pulak dduk kat shah alam nie .hehe ! ada masa lepak-lepak ,melawak dalam rumah ,siap main skate lagi dalam rumah nie ,ingat skatepark ke ?????? hahha ! ape daaa .satu lagi weyh . dh laa dekat ngn tasik kan? waa ! aku ni jenis suka dengan bnde2 mcm nie ,sungai la ,tasik la .pantai la .semua laa ... hehe . .kadang , petang2 jalan ngn kawan2 ,lepak2 sambil makan aiskrim wOww !!! .nak2 time mengorat KURA-KURA ,wahh ! dh la kura-kura tuh comel .konon2 jinak dengan kami la yer ?mentang2 kami bagi jagung & roti ! huh ! mujur la binatang tuh tak boleh cakap ,kalau boleh cakap .dah lama aku bercinta dengan kau je kura-kura oiiiii .kau jenis tade perasaan kan ?haha ! taw rembat makanan kami bagi je ! haha .
kalau la boleh bela kau kan best ??? tapi tanak arh yg dah besar (tua krepott ) nak yg bayi punya (kecil la ) comel cket kann ???? heee ! -love -


Oh penyakit !

Ohok3 !! HAHA. opss ! mana batuk daa ,ish ! silap .hee ! Alhamdulillah .skg nie batuk aku dah kurang 3minggu tuh ! bukan sekejap !,hehe ! mujur la ubat batuk nie ade tika aku dalam kesakitan ! lepas nie tayah dah la nak hadap ubat batuk nie lagi .hehe