Wednesday, September 5, 2012

Susah senang bersama ?

Assalamualaikum ,
amcm ?nak bace lg tak post merapu aku ? haha! (tanak) puih! tanak sila blah ! hehe, #i'm joking!
okay mksud title aku tuh kn " Susah senang bersama ? " adalah tentang kawan/persahabatan. kat sini ,bg aku kawan ni bnyak jenis  ,mcm2 perangai. tapi aku tetap kawan.

better friends than enemies? right?
! ok. ade sesetengah kwn ,bile kte susah dorg buat tak tahu je,. ade kwn yg bila kte susah ,dye snggup buat ape2 pun .jnji mslah ke ape ke kte dpat slesai .hmm! pasal kwn ?oh! trlalu rmai kwn yg ske brkwn bila dorg snang ,tp bila aku susah ?ade yg dtg tlg ? hmm ( yg tlg I <3 U so much! aww ) werk ,.haha menyampah arh yg kwn jenis senang lupa kawan. hoi! kwn tuh biar susah senang bersama, bru betol kawan! ni tak ,time bf/gf susah snggup tolong ,.tpi kwn?? perh! ko memilih laaa. haiiiihh! tolong faham erti kwn. kwn ni tiap masa dia ada dgn kita, jgn masa susah .bru korg dtg nk mncari kwn kog tuh ,mase tuh jugak la trkial2 nk cri contact number, puih! ingta laa. org tak suka klau jenis mcm tuh # sama-sama kita ubah perangai untuk diri sendiri. insyaAllah  .

Lelaki Sejati ? [ topik hot kot ]

Assalamualaikum ,
hi! Reader , now i want tell u about .errrr ( ckp melayu sudah semua fhm ) ops!!! sorry ! hee. OKAY! org skarang ni nk lelaki sejati ,awek2 kn nk laki sejati kn2??? haha !! klau lelaki sejati dalam bab cinta buat apa ! podaaahhh! dulu aku mcm tuh jgk,( malu).dah2!! jangan gelakan aku , tpi kn ,aku ade trbace satu article ni kn .dye tulis " LELAKI YANG SEJATI MESTI PANDAI AZAN & PANDAI HAL2 AGAMA " choppp! korg jgn salah fhm ,aku bukan nk buat baik ,tpi sje nk post. nk kongsi ngn korg. hee! haa! wahai kaum HAWA. jikalau anda mahukan seorang lelaki sejati ,carilah yang mcm aku cakapkn kat ats tuh ! hehe, ylaa. spe tanak yg mcm tuh kn? ylah, time brcinte mmang korg tak nk yg mcm tuh kn, tpi fkir la ! carilah yg trbaik utk korg. bukan nk mengajar, tapi nk mmberi tahu ,#maaf kalau ada tersalah cakap ke ape.

BENCI MU !

Assalamualaikum , 
haa ! sini kawe nok cakak ko demo hok sombong tuh .bkpo demo jadi gitu ?aihhh ! ops! trckp kelantan pulak. maklumlah . sy suka kelantan! hee. ok ,kembali pada asal .hee! okay skg aku nk cakap pasal sombong .hoiii sombong! kenapa ada perangai sombong tuh ha ?err! please la. aku bukan la nk ckp aku ni tak smbong .sah2 ade yg chop aku sombong jgk, weee. haa!bnci arh klau org prangai mcm tuh, belagak. nak2 org kaya. (tak semua ) .tpi kbnyakan org kaya la. mntang2 ade duit boleh la nk blagak mcm tuh ,haiyoo, lempang bru taw! hee. dh la ,sombong2 ko pegi lombong la. aku hantarkan pon tkpeee. hehe, dh la. next post .awww!! byebyebyebyebyebyebyebye! FULLSTOP! be matured ! hua3.  

" SOMBONG HERET KITA KE NERAKA ,RENDAH DIRI BAWA KITA KE SYURGA "

Thursday, August 9, 2012

malas update! nextime update okay ,

malas update ! malas update !  malas update ! malas update ! malas update ! malas update ! malas update ! malas update ! malas update ! malas update ! malas update ! malas update ! malas update ! malas update ! malas update ! malas update ! 

Wednesday, April 11, 2012

Instrumental music .

haha !! new new new new new new new .... huh ! letih nk ckp banyak ,amek la tgok .jap nk bg link http://www.youtube.com/watch?v=tvwGJ-BYqYw   haa! tkan la link tuh kalau nak mudah tgok video .hehe tQ. boiiiiiiiiiii

Friday, April 6, 2012

Bila oxygen awam dilepaskan

Assalamualaikum ! hey readers .kembali aku dengan cter hot ! hot kot. hot hdung membau nyer. hehehhhe ,taw tk knape tajuk aku mcm tuh ???oxygen beb!! meh sini meh .bkan aku nak kutuk la .tapi kan. ish !!! bagi2 org kat luar sane tuh ,kalau korg punya ketiak tuhh masyammmm .pakai la pewangi !! bkn nk ckp aku punya ketiak ni wangi !! aihhh korg nie ,.sama2 jage kewangian ketiak tuhhh !!! hahha tak boleh blah, uittt. aku tk boleh nafas la time naik bus tuhh,ish !! dh la ketiak busuk. You lagi mau angkat ha?? eeee. sabar jelahhh..lain kali pkai pwangi taw. pkai rexona tuh .perhhh ! makin berpeluh ,.makin wangi tw .klau pkai yg rexona tuh laa. hehe. sorry la ! ketiak gua pon tk semasyammmm ketiak luuu .geliiiiii ! eee dah la. lepas ni korg pon hati2 naik bus ..kot2 la cter korg trsebar mcm nie ...ehhehehhe sorry !!! 
-wwwketiakbusukWUJUDdimana-manasahaja.com 

okay la!!! boiiiiiiiiiiiiiii~~~~~ 5.03am ( esok exam lagi ,tdo dlu )

Sunday, April 1, 2012

3 Sebab Utama Merokok Itu BAGUS.


Menyesal nya  ! kalu aku tahu boleh jd macam nie ,huh ! hahahhhaa. yang lepas biarkan , hidup bebas tanpa ROKOK ok.

" HIDUP BIAR SELALU SIHAT "

Merokok itu BAGUS sebab :
  • Dapat janakan pendapatan terhadap negara - Katakan harga rokok sekotak RM10,RM5 untuk tax dan seorang beli sekotak rokok harga RM10 sehari.RM5(tax) x 365hari = RM1825.Katakan20juta rakyat Malaysia hisap rokok.So, RM 1825 x 20 juta orang = RM36 000 billion. *aku main agak ja ni*.Nampak tak permainannya?Sebab tuh lah kerajaan cuma mampu buat kempen segala benda ja TAPI dorang tak banned rokok.Keh3!

  • Boleh jadi HERO - Sebab korang sanggup mati untuk negara kan.Yalah berkorban sanggup menghadapi segala macam penyakit demi menyumbang kepada ekonomi negara kan.Sanggup bakar duit demi ekonomi negara kan.Bagus lah tuh.

  • Lepas mati pon boleh berkhidmat lagi - Sebabnya bila korang mati cepat nanti boleh la badan2 korang tuh disedekahkan untuk student medic kan.Yalah dorang kan kekurangan mayat untuk nak praktis bedah2.Tak pon boleh juga donate organ korang untuk orang yang memerlukan. Tapi tak semua .haha ,jangan pegi bunuh diri pulak yer ! Terima kasih kerana membaca. (y)

Tuesday, March 27, 2012

(1) mcm kenal nama tuh (2) shortCOVER

HAHA. mcm kenal la NAMA tuhh . dh pndai soseh2 kat kakiLIKE yer :) hee


http://www.youtube.com/watch?v=GZaCsdssGxY jom tengok video cover . SUKASUKI <3

Friday, February 10, 2012

Perangai pelik ke ape nie ?

Alahaiiii ,okay ,.skg ni aku nak cter pasal perkara pelik @ bla..blaa..blaa ! hehe .
ntah la aku nk ckp mcm mne . bace jelah haa. ish , :D

1)Pasal kat kedai mamak ROTI CANAI
agak kelakar la kot. orang lain pon ade helmet jugak ,ade moto jugak ,pndai jge kselamatan sdri jugak,tpi yg nie knape ? adoii .pelik2 jer,.klau malas nk tgu roti cnai siap pon .cbut la hlmet tuh ,dh gaya mcm nk merompak pon ade .nk mrompak tepung buat roti canai ke ? hehe ,ke rase macho pakai helmet msuk kedai orang ?hehe ! buang tebiat la .aku bukan nk sibuk hal orang .tpi yla. teruk sngat malas nyer * JANGAN JADI PEMALAS

2) lelaki yang sangat berhati2 -PETRONAS-
> oK .Nie pon aku tk faham la ape niat sbnar dye ,klau tanak kena HUJAN tuh aku boleh terima lagi .ni tk , nk isi minyak je pon .tuh pon nk guna payung ,sebab ape ABANG guna payung tuh ? hehhe COMEL la . HAHA .lain kali nk isi minyak abang letak khemah je kat sana , ke terslalu mnjaga sluar wane putih tuh ?takot kne minyak .nanti nk kluar ngn girlFRIENDS bau minyak petrol je yer? hahha ,ape la. lain kali jangan buat lawak mcm nie lagi taw .tk senang mata aku tengok haa, tuh yg gatal nk ambek gmbar abang nie ,hehe .

Wednesday, February 8, 2012

Portdickson -

Hello :D hello kitty ! hee. ! okay  ni pasal berjalan dkat negeri sembilan (N.9) pulak yer, haha ,chopp ! port dick son ??? DICK SON ?erh ! bukan nak mencarut ! saje je je buat2 nk mencarut , ehheehe ,abaikan, okay ! nie kerja si anep ngn imran ,ade ke ptot ajak berjalan2. tpi bgos jugak ,tkdela bosan sgt duk umh tuh ,mule nyer aku tgh g habis kn baucer buku tuh dengan daus ,yg 200$ .perhh 50$ pun lelah .kalau dapat tukar dgn duit .fuhh ! sejam pun dh ckup nk habis kan ,okay ,time manghrib anep call " uchu ko kat mne ?balik la cepat nk g PD tk?" aku pon jawab "kt kdai buku ,nk2!!!, OTW (15minit) smpai umh terkjar2 nk brsiap ,mcm biase la ayat imran "asal keluar dri umh je ,uchu yg last" hehe ,biase la tuh kn ???hehe ,dh siap2 .turun kat bwah ,naik ferari f430 (kancil merah) haha .layan jela. aku dduk belakang sambil msg ngn capital F aku lah . 2jam kemudia, smpai pantai PD. lepak2 la kat sane .ade pulak orang hidu gam ! ee bodoh ! arh layan la .okay ,aku mule buat kluar NIKON D500. yg lain dy siap tgu nk shoot gmbar dorg ,hehe ,aku ape lagi ,snap! snap ! la picture . pstu trus layan main air .orang pegi siang hari ,kami pegi malam (skodeng org buat projek) nakal tk ?haha . dh dduk sane main air ,bosan pulak ,.pusing2 dtaran pon bosan ,nk tgu esok pagi lmbat sgt .so subuh tuh ajak balik ,tk tahan ,bosannn .hehe .so tinggal la kenangan kat sana malam2 buta .chop ! i nk makan duluuuuu .bye :D