Friday, February 10, 2012

Perangai pelik ke ape nie ?

Alahaiiii ,okay ,.skg ni aku nak cter pasal perkara pelik @ bla..blaa..blaa ! hehe .
ntah la aku nk ckp mcm mne . bace jelah haa. ish , :D

1)Pasal kat kedai mamak ROTI CANAI
agak kelakar la kot. orang lain pon ade helmet jugak ,ade moto jugak ,pndai jge kselamatan sdri jugak,tpi yg nie knape ? adoii .pelik2 jer,.klau malas nk tgu roti cnai siap pon .cbut la hlmet tuh ,dh gaya mcm nk merompak pon ade .nk mrompak tepung buat roti canai ke ? hehe ,ke rase macho pakai helmet msuk kedai orang ?hehe ! buang tebiat la .aku bukan nk sibuk hal orang .tpi yla. teruk sngat malas nyer * JANGAN JADI PEMALAS

2) lelaki yang sangat berhati2 -PETRONAS-
> oK .Nie pon aku tk faham la ape niat sbnar dye ,klau tanak kena HUJAN tuh aku boleh terima lagi .ni tk , nk isi minyak je pon .tuh pon nk guna payung ,sebab ape ABANG guna payung tuh ? hehhe COMEL la . HAHA .lain kali nk isi minyak abang letak khemah je kat sana , ke terslalu mnjaga sluar wane putih tuh ?takot kne minyak .nanti nk kluar ngn girlFRIENDS bau minyak petrol je yer? hahha ,ape la. lain kali jangan buat lawak mcm nie lagi taw .tk senang mata aku tengok haa, tuh yg gatal nk ambek gmbar abang nie ,hehe .

Wednesday, February 8, 2012

Portdickson -

Hello :D hello kitty ! hee. ! okay  ni pasal berjalan dkat negeri sembilan (N.9) pulak yer, haha ,chopp ! port dick son ??? DICK SON ?erh ! bukan nak mencarut ! saje je je buat2 nk mencarut , ehheehe ,abaikan, okay ! nie kerja si anep ngn imran ,ade ke ptot ajak berjalan2. tpi bgos jugak ,tkdela bosan sgt duk umh tuh ,mule nyer aku tgh g habis kn baucer buku tuh dengan daus ,yg 200$ .perhh 50$ pun lelah .kalau dapat tukar dgn duit .fuhh ! sejam pun dh ckup nk habis kan ,okay ,time manghrib anep call " uchu ko kat mne ?balik la cepat nk g PD tk?" aku pon jawab "kt kdai buku ,nk2!!!, OTW (15minit) smpai umh terkjar2 nk brsiap ,mcm biase la ayat imran "asal keluar dri umh je ,uchu yg last" hehe ,biase la tuh kn ???hehe ,dh siap2 .turun kat bwah ,naik ferari f430 (kancil merah) haha .layan jela. aku dduk belakang sambil msg ngn capital F aku lah . 2jam kemudia, smpai pantai PD. lepak2 la kat sane .ade pulak orang hidu gam ! ee bodoh ! arh layan la .okay ,aku mule buat kluar NIKON D500. yg lain dy siap tgu nk shoot gmbar dorg ,hehe ,aku ape lagi ,snap! snap ! la picture . pstu trus layan main air .orang pegi siang hari ,kami pegi malam (skodeng org buat projek) nakal tk ?haha . dh dduk sane main air ,bosan pulak ,.pusing2 dtaran pon bosan ,nk tgu esok pagi lmbat sgt .so subuh tuh ajak balik ,tk tahan ,bosannn .hehe .so tinggal la kenangan kat sana malam2 buta .chop ! i nk makan duluuuuu .bye :D