Wednesday, February 8, 2012

Portdickson -

Hello :D hello kitty ! hee. ! okay  ni pasal berjalan dkat negeri sembilan (N.9) pulak yer, haha ,chopp ! port dick son ??? DICK SON ?erh ! bukan nak mencarut ! saje je je buat2 nk mencarut , ehheehe ,abaikan, okay ! nie kerja si anep ngn imran ,ade ke ptot ajak berjalan2. tpi bgos jugak ,tkdela bosan sgt duk umh tuh ,mule nyer aku tgh g habis kn baucer buku tuh dengan daus ,yg 200$ .perhh 50$ pun lelah .kalau dapat tukar dgn duit .fuhh ! sejam pun dh ckup nk habis kan ,okay ,time manghrib anep call " uchu ko kat mne ?balik la cepat nk g PD tk?" aku pon jawab "kt kdai buku ,nk2!!!, OTW (15minit) smpai umh terkjar2 nk brsiap ,mcm biase la ayat imran "asal keluar dri umh je ,uchu yg last" hehe ,biase la tuh kn ???hehe ,dh siap2 .turun kat bwah ,naik ferari f430 (kancil merah) haha .layan jela. aku dduk belakang sambil msg ngn capital F aku lah . 2jam kemudia, smpai pantai PD. lepak2 la kat sane .ade pulak orang hidu gam ! ee bodoh ! arh layan la .okay ,aku mule buat kluar NIKON D500. yg lain dy siap tgu nk shoot gmbar dorg ,hehe ,aku ape lagi ,snap! snap ! la picture . pstu trus layan main air .orang pegi siang hari ,kami pegi malam (skodeng org buat projek) nakal tk ?haha . dh dduk sane main air ,bosan pulak ,.pusing2 dtaran pon bosan ,nk tgu esok pagi lmbat sgt .so subuh tuh ajak balik ,tk tahan ,bosannn .hehe .so tinggal la kenangan kat sana malam2 buta .chop ! i nk makan duluuuuu .bye :D

No comments: