Wednesday, April 11, 2012

Instrumental music .

haha !! new new new new new new new .... huh ! letih nk ckp banyak ,amek la tgok .jap nk bg link http://www.youtube.com/watch?v=tvwGJ-BYqYw   haa! tkan la link tuh kalau nak mudah tgok video .hehe tQ. boiiiiiiiiiii

Friday, April 6, 2012

Bila oxygen awam dilepaskan

Assalamualaikum ! hey readers .kembali aku dengan cter hot ! hot kot. hot hdung membau nyer. hehehhhe ,taw tk knape tajuk aku mcm tuh ???oxygen beb!! meh sini meh .bkan aku nak kutuk la .tapi kan. ish !!! bagi2 org kat luar sane tuh ,kalau korg punya ketiak tuhh masyammmm .pakai la pewangi !! bkn nk ckp aku punya ketiak ni wangi !! aihhh korg nie ,.sama2 jage kewangian ketiak tuhhh !!! hahha tak boleh blah, uittt. aku tk boleh nafas la time naik bus tuhh,ish !! dh la ketiak busuk. You lagi mau angkat ha?? eeee. sabar jelahhh..lain kali pkai pwangi taw. pkai rexona tuh .perhhh ! makin berpeluh ,.makin wangi tw .klau pkai yg rexona tuh laa. hehe. sorry la ! ketiak gua pon tk semasyammmm ketiak luuu .geliiiiii ! eee dah la. lepas ni korg pon hati2 naik bus ..kot2 la cter korg trsebar mcm nie ...ehhehehhe sorry !!! 
-wwwketiakbusukWUJUDdimana-manasahaja.com 

okay la!!! boiiiiiiiiiiiiiii~~~~~ 5.03am ( esok exam lagi ,tdo dlu )

Sunday, April 1, 2012

3 Sebab Utama Merokok Itu BAGUS.


Menyesal nya  ! kalu aku tahu boleh jd macam nie ,huh ! hahahhhaa. yang lepas biarkan , hidup bebas tanpa ROKOK ok.

" HIDUP BIAR SELALU SIHAT "

Merokok itu BAGUS sebab :
  • Dapat janakan pendapatan terhadap negara - Katakan harga rokok sekotak RM10,RM5 untuk tax dan seorang beli sekotak rokok harga RM10 sehari.RM5(tax) x 365hari = RM1825.Katakan20juta rakyat Malaysia hisap rokok.So, RM 1825 x 20 juta orang = RM36 000 billion. *aku main agak ja ni*.Nampak tak permainannya?Sebab tuh lah kerajaan cuma mampu buat kempen segala benda ja TAPI dorang tak banned rokok.Keh3!

  • Boleh jadi HERO - Sebab korang sanggup mati untuk negara kan.Yalah berkorban sanggup menghadapi segala macam penyakit demi menyumbang kepada ekonomi negara kan.Sanggup bakar duit demi ekonomi negara kan.Bagus lah tuh.

  • Lepas mati pon boleh berkhidmat lagi - Sebabnya bila korang mati cepat nanti boleh la badan2 korang tuh disedekahkan untuk student medic kan.Yalah dorang kan kekurangan mayat untuk nak praktis bedah2.Tak pon boleh juga donate organ korang untuk orang yang memerlukan. Tapi tak semua .haha ,jangan pegi bunuh diri pulak yer ! Terima kasih kerana membaca. (y)