Wednesday, September 5, 2012

Susah senang bersama ?

Assalamualaikum ,
amcm ?nak bace lg tak post merapu aku ? haha! (tanak) puih! tanak sila blah ! hehe, #i'm joking!
okay mksud title aku tuh kn " Susah senang bersama ? " adalah tentang kawan/persahabatan. kat sini ,bg aku kawan ni bnyak jenis  ,mcm2 perangai. tapi aku tetap kawan.

better friends than enemies? right?
! ok. ade sesetengah kwn ,bile kte susah dorg buat tak tahu je,. ade kwn yg bila kte susah ,dye snggup buat ape2 pun .jnji mslah ke ape ke kte dpat slesai .hmm! pasal kwn ?oh! trlalu rmai kwn yg ske brkwn bila dorg snang ,tp bila aku susah ?ade yg dtg tlg ? hmm ( yg tlg I <3 U so much! aww ) werk ,.haha menyampah arh yg kwn jenis senang lupa kawan. hoi! kwn tuh biar susah senang bersama, bru betol kawan! ni tak ,time bf/gf susah snggup tolong ,.tpi kwn?? perh! ko memilih laaa. haiiiihh! tolong faham erti kwn. kwn ni tiap masa dia ada dgn kita, jgn masa susah .bru korg dtg nk mncari kwn kog tuh ,mase tuh jugak la trkial2 nk cri contact number, puih! ingta laa. org tak suka klau jenis mcm tuh # sama-sama kita ubah perangai untuk diri sendiri. insyaAllah  .

Lelaki Sejati ? [ topik hot kot ]

Assalamualaikum ,
hi! Reader , now i want tell u about .errrr ( ckp melayu sudah semua fhm ) ops!!! sorry ! hee. OKAY! org skarang ni nk lelaki sejati ,awek2 kn nk laki sejati kn2??? haha !! klau lelaki sejati dalam bab cinta buat apa ! podaaahhh! dulu aku mcm tuh jgk,( malu).dah2!! jangan gelakan aku , tpi kn ,aku ade trbace satu article ni kn .dye tulis " LELAKI YANG SEJATI MESTI PANDAI AZAN & PANDAI HAL2 AGAMA " choppp! korg jgn salah fhm ,aku bukan nk buat baik ,tpi sje nk post. nk kongsi ngn korg. hee! haa! wahai kaum HAWA. jikalau anda mahukan seorang lelaki sejati ,carilah yang mcm aku cakapkn kat ats tuh ! hehe, ylaa. spe tanak yg mcm tuh kn? ylah, time brcinte mmang korg tak nk yg mcm tuh kn, tpi fkir la ! carilah yg trbaik utk korg. bukan nk mengajar, tapi nk mmberi tahu ,#maaf kalau ada tersalah cakap ke ape.

BENCI MU !

Assalamualaikum , 
haa ! sini kawe nok cakak ko demo hok sombong tuh .bkpo demo jadi gitu ?aihhh ! ops! trckp kelantan pulak. maklumlah . sy suka kelantan! hee. ok ,kembali pada asal .hee! okay skg aku nk cakap pasal sombong .hoiii sombong! kenapa ada perangai sombong tuh ha ?err! please la. aku bukan la nk ckp aku ni tak smbong .sah2 ade yg chop aku sombong jgk, weee. haa!bnci arh klau org prangai mcm tuh, belagak. nak2 org kaya. (tak semua ) .tpi kbnyakan org kaya la. mntang2 ade duit boleh la nk blagak mcm tuh ,haiyoo, lempang bru taw! hee. dh la ,sombong2 ko pegi lombong la. aku hantarkan pon tkpeee. hehe, dh la. next post .awww!! byebyebyebyebyebyebyebye! FULLSTOP! be matured ! hua3.  

" SOMBONG HERET KITA KE NERAKA ,RENDAH DIRI BAWA KITA KE SYURGA "